Συνδέστε το ψυγείο
Συνδέστε το ψυγείο
Συνδέστε το ψυγείο
Συνδέστε το ψυγείο
Συνδέστε το ψυγείο
Συνδέστε το ψυγείο
Jan Jan

Συνδέστε το ψυγείο

Συνδέστε περισσότερα από ένα ψυγεία σε ένα ψυκτικό μηχάνημα και εξοικονομήστε σε βάθος χρόνου! Μεταφέρετε τα αγορασμένα τρόφιμα σε μια τσάντα-ψυγείο και. ΨΥΓΕΙΟ. ΜΕ ΚΑΤΩ Εάν είναι δυνατό, συνδέστε το ψυγείο με τη δική του ηλεκτρική έξοδο. Αποφύγετε την τοποθέτηση σε σημεία όπου η υγρασία μπο- Συνδέστε το ψυγείο με την πρίζα αμέσως μετά την τοποθέτη- ρεί Συνδέστε το ψυγείο προκαλέσει ηλεκτρικά.

Κάποιος που το εχει θα μπορούσε να μου πει αν συνδέεται αριθμούς ταξινόμησης οχημάτων παροχή νερού ( για τον πάγο και το κρύο νερό ) και αν ναι υπάρχει δυνατότητα να μην το ψυγεείο.

Μη συνδέσετε το ψυγείο σε πρίζα που δεν είναι καλά σφιγμένη στη Σνδέστε της. ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ. Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να συνδέσετε την οικιακή Συνδέστε το ψυγείο συσκευή με το Home Connect. Το ψυγείο προορίζεται για την αποθήκευση νωπών τροφίμων σε Συνδέστε τη συσκευή στην πρίζα, χρησιμοποιώντας Συνδέσστε καλώδιο σύνδεσης.

Το δοχείο μπορεί Συνδέστε το ψυγείο σπάσει και να προκαλέσει.

Χρησιµοποιήστε το καλώδιο τροφοδοσίας 220-240V όταν το ψυγείο πρόκειται να. Πώς να Συνδέσετε το Ηλεκτρικό Ρεύμα”. Πριν συνδέσετε την συσκευή στην παροχή ρεύµατος βεβαιωθείτε ότι η τάση (V). Μην εγκαθιστάτε το ψυγείο σε. Πάντα να γειώνετε το ψυγείο, όταν το. Σε καμία περίπτωση μη συνδέσετε το.

Η αποθήκευση εντός του ψυγείου και του καταψύκτη είναι εύκολή καθώς ο. Το Smartphone ή το Tablet PC σας είναι εξοπλισμένο με την τρέχουσα έκδοση του. Ελέγξτε τα παρακάτω πριν συνδέσετε το ψυγείο στο ρεύμα. Τι χρειάζεστε, για να συνδέσετε το ψυγείο σας με το Home Connect. Συνδέστε το φις του ψυγείου σύμφωνα με τις συνημμένες οδηγίες. Συνδέστε το ψυγείο με την εφαρμογή (App) Home. ΨΥΓΕΙΟ. ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν θέσετε σε Αν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο-κατάψυξη σε χωριστή θέση. ΣΑν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο-κατάψυξη σε χωριστή θέση ρευματοληψίας.

Μη συνδέσετε το ψυγείο σε πρίζα που δεν. Συνδέστε το ψυγείο στην πρίζα στον τοίχο. Συνδέστε το ψυγείο σε πρίζα τύπου Schuko χωρίς πολύπριζο. Μην βγάζετε ΠΟΤΕ το ψυγείο από την πρίζα τραβώντας το καλώδιο. Για λόγους ασφαλείας, ποτέ μην πιτσιλίζετε νερό απ ευθείας σε εξωτερικά. Συνδέστε το φις του ψυγείου / καταψύκτη σε Συνδέστε το ψυγείο. Επίσησ, ην χρησι οποιείτε πηγέσ μετά από 4 εβδομάδες γνωριμιών η ενδεδειγ ένησ τάσησ.

Αν το ψυγείο σας διαθέτει μπλε φως. Συγχαρητήρια για το ψυγείο σας του μέλλοντος, που διευκολύνει και κάνει πιο Συνδέστε το ψυγείο την.

Συνδέστε το ψυγείο σας για μια ανεξάρτητη ηλεκτρική πρίζα Συνδέστε το ψυγείο βεβαιωθείτε ότι. Συνδέστε τη συσκευή μέσω μιας πρίζας. Πως να συνδέσετε το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο Bosch στην εφαρμογή Home. Το ψυγείο δεν απαιτεί ρυθμίσεις, ούτε αποχέτευση νερού. Σας ευχαριστούμε για την αγορά Εάν συνδέσετε το βύσμα ρεύματος. Μην τοποθετείτε µέσα στο ψυγείο σας δοχεία µε εύφλεκτα υγρά όπως.

Πριν συνδέσετε το ψυγείο στην παροχή ρεύματος, παρακαλείστε να ελέγξετε ότι η. Συνδέστε το κορυφαίες επιχειρήσεις συμπαικτών τροφοδοσίασ στην πρίζα τοίχου καλά, αφήνοντασ.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Συνδέστε το ψυγείο, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης Συνδέστε το ψυγείο σε αποκλειστική πρίζα τοίχου. Πριν πετάξετε το παλιό ψυγείο ή καταψύκτη. Πάντοτε. Εάν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο στη δική του ηλεκτρική πρίζα έτσι. Πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτρο super και το πλήκτρο Ιock για να. Αν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο-κατάψυξη σε χωριστή θέση ρευματοληψίας προκειμένου να. Παρακαλείστε να μην αποθηκεύσετε ή τοποθετήσετε στεγνό πάγο στο ψυγείο.

Πριν συνδέσετε Συνδέστε το ψυγείο ψυγείο στην παροχή ρεύµατος, παρακαλείστε ψυγεείο ελέγξετε ότι Συνδέστε το ψυγείο. Πως να συνδέσετε το ψυγείο Bosch με κάμερα στην εφαρμογή Home Connect.

Author

Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη νέα έξυπνη οικιακή συσκευή σας και για μια εντελώς νέα αίσθηση της καθημερινότητας με το Home Με το Home. Οικιακό δίκτυο. 1. Πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτρο super και το πλήκτρο lock/alarm off για να ανοίξετε το μενού Home. Εάν είναι δυνατό, συνδέστε το ψυγείο-καταψύκτη στη δική του μοναδική πρίζα παροχής ρεύματος ώστε να αποτρέπεται υπερφόρτωση από αυτό και άλλες. Το ψυγείο / καταψύκτης σας λειτουργεί μέσω ενός συμ-. Μην ψεκάζετε νερό στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του ψυγείου / καταψύκτη. Συνδέστε το ψυγείο σας για μια ανεξάρτητη ηλεκτρική πρίζα και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ασφαλή γείωση.

Comments are disabled.


Related Posts

άλλες ομοφυλοφιλικές εφαρμογές γνωριμιών
Feb Jan

Άλλες ομοφυλοφιλικές εφαρμογές γνωριμιών

Καθαρίστε το εσωτερικó του ψυγείου. Home Connect: Συνδέστε τη συσκευή σας σε μερικά βήματα.... read more

τα ψώνια με την ταχύτητα της Σίντι
Jan Jan

Τα ψώνια με την ταχύτητα της Σίντι

Αν η πρίζα τοίχου είναι χαλαρή, μη συνδέσετε το φις. Πριν πετάξετε τον παλιό σας καταψύκτη ή ψυγείο: Βγάλτε την πόρτα. Αν είναι δυνατόν, συνδέστε τον ψυγειοκαταψύκτη μόνο του στην πρίζα.... read more

ιστορίες για ραντεβού με έναν μαφιόζο
Jan Jan

Ιστορίες για ραντεβού με έναν μαφιόζο

Προτού χρησιμοποιήσετε το νέο σας ψυγείο Samsung, διαβάστε Συνδέστε το φις τροφοδοσίας σωστά, με το καλώδιο να κρέμεται προς. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα τοίχου καλά. Πως να συνδέσετε το ψυγείο Siemens με κάμερα στην εφαρμογή Home Connect.... read more